Gezongen Tientje van de Rozenkrans op 5 april in Heiloo

21-03-2024

Bij gelegenheid van het bezoek van de reliek van de H. Bernadette aan OLV Ter Nood in Heiloo op zaterdag 5 april 2024 om 14.30 uur.

Onder het Octaaf van Pasen komt het reliek van de H. Bernadette op bezoek in Heiloo van 5 tot en met 8 april 2024 als onderdeel van een tour door de Bisdommen in Nederland. 

Ter ere van dit bijzondere bezoek zal op zaterdag 5 april 2024 een bijzonder tientje van de rozenkrans in de OLV Ter Nood in Heiloo worden gebeden. Er zullen dan tien verschillende Ave Maria’s gezongen worden. Naast de bekende Ave Maria’s van Caccini, Schubert en Bach/Gounod zullen ook minder bekende Ave Maria’s ten gehore worden gebracht. Denk hierbij aan de Ave Maria’s van Saint-Saëns, Dvorak en Bruckner.

 

Waar?

OLV Ter Nood in Heiloo

Wanneer? 

Zaterdag 5 april 2024

Hoe laat? 

14.30 uur

Door wie?

Vincent Bouwens – Bas
Bram Biersteker – Orgel

Toegang is vrij – Uw bijdrage via een deurcollecte na afloop wordt bijzonder op prijs gesteld.


Van harte nodigen wij u uit voor dit prachtige initiatief en hopen dat velen mogen genieten van dit bijzondere Tientje van de Rozenkrans ter ere van de H. Maria.

 

Voor het volledige programma van het bezoek van het reliek van de H. Bernadette verwijzen wij naar de website: https://olvternood.nl/events/relieken-van-de-heilige-bernadette-van-lourdes-naar-olv-ter-nood/


Rector Jeroen de Wit

Ander nieuws

Concertagenda Zomerserie Vrijdagavond-concerten 2024

Eerste Communie

Lezingen – kerkelijke architectuur en liturgie

Nieuwsoverzicht