De Schaapskooi

De Schaapskooi is sinds juni 2015 weer als parochiegebouw in gebruik genomen na een grondige restauratie en ingrijpende interne verbouwing. Het gebouw  wordt wekelijks door een aantal parochiële werkgroepen gebruikt, doorgaans op vaste tijdstippen. Momenteel is er voor externe groepen nog ruimte om op contractbasis of incidenteel zaalruimte huren. Hieronder kunt u meer lezen over het gebouw en de ruimte.

Het gebouw en de ruimte

Het gebouw heeft 2 ruimten waarvan de ruimte op de begane grond wordt verhuurd. Grenzend aan deze ruimte bevindt zich een pantry. Tevens bevindt zich op de begane grond ook een ruime moderne toiletgroep. De ruimte kan samen met de ruimte van het Annagebouw uitstekend gebruikt worden voor het geven van meerdere workshops.

De ruimte is circa 80 vierkante meter en geschikt voor circa 50 personen. In deze ruimte kunnen lezingen worden gegeven of colleges, cursussen, boekbesprekingen, VVE vergaderingen, meditatie (yoga lessen) of kan daarnaast gebruikt worden voor o.a. condoleance. In de ruimte bevinden zich voldoende opklaptafels en stoelen. Daarnaast is in deze ruimte ook een piano en een groot TV scherm voor het geven van presentaties of voor andere doeleinden. Deze zijn apart te huren.

Verhuurmogelijkheden

De ruimte wordt verhuurd inclusief het gebruik van de keuken en sanitair. Daarnaast kan er ook koffie en thee e.d. gebruikt worden tegen een vergoeding.

De verhuur gaat per dagdeel:

Ochtend:     Deze begint om 8:30 en eindigt om 12:30
Middag: Deze duurt van 13:00 tot 18:00
Avond: Begint om 18:30 u en eindigt om 23:00

Voor meer informatie omtrent de verhuur en de prijzen kunt u contact opnemen met de beheerders van De Schaapskooi: Michel en Catrien Besamusca 035-6230494 of 06-20406892 U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen: schaapskooi@vitus.nl

Een uitgebreide verhuuragenda kunt u hier vinden: Schaapskooi Agenda