Werkgroepen/Koren

Het kenmerk van een levende parochie is de betrokkenheid die mensen voelen bij allerlei zaken die zich in de gemeenschap afspelen. Dit uit zich vaak in een actieve deelname aan verschillende praat- en werkgroepen die in een parochiegemeenschap bestaan. Onze parochie telt honderden vrijwilligers die zich voor diverse taken en werkzaamheden beschikbaar stellen.

De parochie kan altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken op alle terreinen die er zijn. Wilt u meer informatie dan kunt u terecht bij de pastoor of het parochiesecretariaat. U kunt zich natuurlijk ook altijd rechtstreeks tot de betreffende werkgroep wenden.

Hieronder vindt u een overzicht van een aantal van deĀ werkgroepen die onze parochie rijk is en hun werkzaamheden. Wellicht is deze kennismaking een reden om uzelf bij een (of meer) werkgroepen aan te melden.

Onder dit menu-item vindt u een aantal van deze werkgroepen. Neemt u beslist eens een kijkje! Daarnaast zijn er nog een groot aantal andere werkgroepen oa.:

We hebben als doel om voor iedere werkgroep een korte beschrijving te maken, deze zullen in de komende tijd worden toegevoegd.

Koren

Voce Leatare

Schola Cantorum

Kinderkoor

Rouw- en trouwkoor

Voce Musica

Werkgroepen

Parochieblad en lopers

Parochiecontact

Kerkschoonmaak

Eerste H. Communie

St. Vitus International Community

Kerkbalans

Ledenadministratie

Financiƫle administratie

Kinderkatechese

Kinderkerk

Vormselgroep

Website

Bloemversiering

Geldtellers

Kerkwas

Iconen schilderen

Collectantencollege