Annagebouw


Het Annagebouw (Emmastraat 1) is sinds eind maart 2006 het parochiegebouw van de R.K. Parochie H. Vitus en H. Willibrord. Het Annagebouw wordt wekelijks door een aantal parochiële werkgroepen gebruikt, doorgaans op vaste tijdstippen. Daarnaast maken ook externe vaste huurders gebruik van het Annagebouw. Momenteel is er voor externe groepen nog ruimte om op contractbasis of incidenteel zaalruimte in het Annagebouw te huren. Hieronder kunt u meer lezen over het gebouw en de verschillende ruimtes.

Het gebouw en de ruimtes

In het gebouw zijn drie, in grote variërende, zalen, een keuken en een toiletgroep inclusief een minder valide toilet. Het gebouw leent zich uitstekend wanneer u bijvoorbeeld meerdere workshops wilt geven verspreid over drie ruimten.

De Vitus-zaal

Dit is de grootste zaal van ongeveer 120 vierkante meter. Deze zaal is vooral bedoeld voor het koffiedrinken na een viering. Daarnaast kan de ruimte ook gebruikt worden voor koorrepetities, of uitvoeringen, het geven van lezingen, colleges of boekbesprekingen, gebruikt worden door verenigingen, voor feesten, recepties, condoleance en andere bijeenkomsten van tussen de 30 en 120 personen.

In de zaal is een vaste opstelling van 7 grote tafels en 4 kleinere tafels. U kunt zelf de ruimte zo indelen zoals u zelf wenst. Wij verwachten wel dat u de ruimte weer terug brengt in de vaste opstelling. Daarnaast zijn in deze ruimte een piano, geluidsinstalaltie en vaste beamer aanwezig die apart te huren zijn.

De Ceacilia-zaal

Deze zaal is ongeveer 40 vierkante meter. Ook deze zaal is in te richten voor diverse gebruiksdoeleinden. Te denken valt aan o.a. tijdelijke kinderopvang, meditatie (yoga lessen), cursussen, VVE vergaderingen, colleges en lezingen.

De Willibrord-zaal

Deze zaal is de kleinste zaal en ingericht voor de kinderkerk. Deze ruimte is in overleg eenvoudig om te bouwen wanneer u meerdere ruimten nodig heeft.

De keuken

Naast deze drie gebruiksruimtes is er een keuken aanwezig met een industriële vaatwasser, oven, magnetron, koelkast, een koffiezetapparaat voor grootgebruik en een waterkoker. Let op, er is geen kookplaat aanwezig.

Verhuurmogelijkheden

Een ruimte wordt verhuurd inclusief het gebruik van de keuken en sanitair. Verder is er een mogelijkheid om een geluidsinstallatie, cd wisselaar, beamer en/of lap-top en een piano bij de ruimte te huren. Daarnaast kan er ook koffie en thee e.d. gebruikt worden tegen een vergoeding.

De verhuur gaat per dagdeel:

Ochtend: Deze begint om 9:00 en eindigt om 12:30;
Middag: Deze duurt van 13:00 tot 18:00;
Avond: Begint om 18:30 u en eindigt om 23:00.

Op zondag begint de middag om 14.00u, de overige tijden blijven hetzelfde. De prijzen voor de verhuur van ruimtes zijn afhankelijk van de ruimte en het tijdstip. Voor meer informatie omtrent de verhuur kunt u contact opnemen met de beheerders van het Annagebouw: Michel en Catrien Besamusca 035-6230494 of 06-20406892 U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen: annagebouw@vitus.nl

Een uitgebreide verhuur agenda kunt u hier vinden:
Annagebouw Agenda

Locatie: Google Maps