Voce Musica

Voce Musica, een nieuw koor in oprichting!

Voor ons kersverse regiokoor zijn we misschien wel naar jou op zoek! Word jij ook zo enthousiast van samen zingen en sta je stevig in je ‘vocale schoenen’? Ben je tussen de 18 en 60 jaar en jong van geest en hart? Dan is Voce Musica het juiste koor om aan deel te nemen. We verwachten dat je kunt zingen, noten kunt lezen en/of thuis bereid bent om te oefenen aan de hand van muziek bestanden of andere hulpvolle tools.

Repetities:
De repetities zijn op woensdagavond om 20:00-22:30 in de Schaapskooi Emmastraat 3 Hilversum.

Repertoire:
Hoofdzakelijk zingen we a-capella stukken, de rest van het repertoire is afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen, maar het zal zeker muziek van de ‘oude meesters’ bevatten.

Uitvoering:
Er worden periodiek uitvoeringen gegeven in de diverse kerken in regio Hilversum.

Leiding Voce Musica:
Hester Westra zal hier haar schouders onder zetten. Ze is zelf actief als dirigente van Voce Laetare en Collegium Vocale Consonant, maar daarnaast is ze ook zangeres. Misschien heb je haar op haar Bachelor eindexamen ‘Dromen en Visioenen’ op 24 mei j.l. in de Vituskerk als eens ontmoet?

Werving:
Naast dat Hester mensen zal benaderen zoekt ze ook jou! Je kunt je opgeven door een e-mail te sturen naar vocemusica@vitus.nl waarbij je, je naam en stemtype vermeldt.
Tot horens!?